مشاوره رایگان

بهترین مرکز ساخت پروتز چشم مصنوعی

کلینیک بیناسا

‌‌‌‌‌‌همیشه تاریخ باعث شگفتی انسان بوده است، 2900-2800 سال قبل از میلاد اولین زنی که درتاریخ  ازچشم مصنوعی استفاده کرده در شهرسوخته واقع در ایران بوده است. این امرنقطه تحولی را در تاریخ به وجود آورد که امروزه انسان به فکرساخت بهترین مراکز پروتز چشم مصنوعی است. به دنبال آن کلینیک های بیشماری برای مشاوره به بیماران ایجاد شد که به آنها در بدست آوردن‌زیبایی و اعتماد به نفسشان کمک می کنند. کلینیک بیناسا از جمله بهترین مرکز ساخت پروتز چشمی مصنوعی است که مشاوره رایگان هم به بیماران ارائه میدهد.

پروتز چشم چیست؟

معمولا به شکل پوسته محدب  و از پلاستیک اکریلیک درجه پزشکی ساخته‌می شود. به چشم مصنوعی یا شیشه ای نیز معروف می باشد، نوعی پروتز جمجمه-صورتی (craniofacial prosthesis) است که به جای چشم طبیعی و از طریق پروتز روی ایمپلنت اربیتال، زیر پلک ها قرار می گیرد. جدیدا برخی از پروتزهای چشمی از شیشه کرایولیت ساخته می شوند که دارای پوسته‌سخت بسیار نازک اند(معروف به پوسته صلبیه) و می‌توانند روی چشم آسیب‌ دیده‌یا بیرون‌زده‌کار گذاشته‌شوند.

پروتز چشم یا گذاشتن چشم مصنوعی، بینایی را به افراد برنمیگرداند اما باعث میشود که آنها با اعتماد بنفس بیشتری در جامعه حاضر شوند. ساخت پروتز مصنوعی همیشه دغدغه ی تاریخ بوده‌است به همین دلیل بهترین مرکز ساخت پروتز چشم مصنوعی در هرکشوری در حال ساخت بوده‌است تا با مشاوره رایگان به بیماران بتوانند نیاز آنان‌را شناسایی کنند و دلگرمی ای برایشان‌باشند.

انواع تخلیه چشم

کلینیک بیناسا که جزو بهترین مرکز ساخت پروتز چشم مصنوعی به همراه مشاوره رایگان می باشد. درتلاش است تا اطلاعات کاملی از انواع تخلیه چشم در اخیار شما قراردهد. همانطور که قبلا گفته‌شد، زمانی که فردی بر اثر تصادف، حوادث ناگوار، سرطان‌یا تومور چشمش دچار آسیب شد در این زمان‌است که با تجویز و مشاوره‌دکتر متخصص شما اقدام به تخلیه چشم و ایمپلنت گذاری یا گذاشتن چشم مصنوعی میکنید. انواع روش های تخلیه ی چشم شامل: تخلیه داخل کره چشم و خروج محتویات داخلی (اویسراسیون) خروج کامل کره چشم (انوکلئاسیون) تخلیه کل حدقه شامل چشم، عضلات و سایر بافتها (اگزانتراسیون) که هر کدام از این موارد معایب و مزایای خاص مربوز به خود را دارند.

ایمپلنت چیست؟

به چشم های مصنوعی ایمپلنت می گویند که در اندازه و طرح های گوناگون می توان آنها را بررسی کرد. درواقع پزشک ایمپلنت یا چشم مصنوعی ای مطابق با کره‌ی چشم ما را آماده‌و در هنگام جراحی در مدار چشم، بعداز تخلیه‌قرار میدهد.

انواع ایمپلنت چشم

ایمپلنت های چشم انواع مختلفی دارد که میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • طبقه بندی از نظر شکل که شامل ایمپلنت کروی  و شکل تخم مرغی(بیضی)
  • ایمپلنت استوک و سفارشی
  • متخلخل و غیر متخلخل
  • ارایش شیمیایی خاص در ایمپلنت
  • وجود میخ یا شی متحرک در ایمپلنت

اما مهم ترین تقسیم بندی ایمپلنت براساس یکپارچه(متخلخل) وغیریکپارچه(غیرمتخلخل) است.

بعد از عمل جراحی شما تا 72 ساعت، احساس درد، تورم، تهوع، بی حالی وخواب آلودگی را تجربه خواهید کرد. جراح شما با تزریق داروهای مسکن به کاهش درد شما کمک میکند.

دوهفته بعد از جراحی، پلک های شما روی پروتز چشم شما جای میگیرد و بعد از گذشت چند ماه پروتز چشم در کاسه چشم شما جا می افتد و بعد از آن شما احساس بهتری خواهید داشت.

تمام جراحی ها عوارض و خطرات خودشان را دارند و جراحی چشم نیز همین طور است. در موارد نادر امکان دارد که بیمار دچار التهابی به نام اپتالمیتیس سمپاتیک بعد از جراحی شود که به چشم سالم بیمار آسیب وارد میکند. نگران نباشید که این التهاب قابل درمان است.

یکی دیگر عواملی که هر جراحی ای را تهدید میکند عفونت می باشد که با استفاده از قطره های آنتی بیوتیک یا خوراکی های انتی بیوتیک قابل درمان است.

بعداز استفاده از پروتز چشم ممکن است بیمار احساس ناراحتی در ناحیه چشم کند که این عوامل طبیعی است و بعد از گذشت زمان فرد به پروتز چشم خود عادت می کند.

امروزه زیبایی برای هر فردی اهمیت دارد چرا که هم باعث می شود فرد در جامعه اعتماد بنفس بیشتری داشته باشد و هم احساس رضایت از خود باعث می شود که به خود شناسی و درک درونی برسد. چشم یکی از اعضای بدن است که زیبایی صورت را کامل میکند.

بسیاری از افراد ممکن است در اثر تصادف، حادثه یا حتی بیماری مثل تومور، آب مروارید و غیره چشمشان دچار آسیب شود. در اینجاست که بهترین مرکز ساخت چشم مصنوعی به چشم می آید و افراد می توانند با استفاده مشاوره رایگان این کلینیک ها اقدام به استفاده از پروتز چشم مصنوعی کنند تا زیبایی قبلی خود را بدست آورند و با اعتماد بیشتری در جامعه حاضر شوند.

از این رو بهترین مرکز ساخت چشم مصنوعی ایجاد شده‌برای خدمت رسانی به بیماران هستند تا با پروتز چشم مصنوعی بتوانند زندگی خود را بار دیگر پس بگیرند
از افرادی نام میبریم که از چشم مصنوعی استفاده میکنند مانند: پادشاه‌تایلند؛ چشم خود را در سال 1948 در یک تصادف اتومبیل از دست داد (چشم راست)

باز باستین – بازیکن هاکی روی یخ کانادایی، مربی (چشم راست)

و بسیاری از افراد دیگر که از پروتز چشم مصنوعی استفاده میکنند.

در ابتدا در قرن 2800-2900 سال قبل از میلاد اولین چشم مصنوعی در شهر سوخته‌در ایران کشف شد که سطح چشم از یک لایه نازک طلا پوشیده‌شده‌بود و از خمیر قیر ساخته‌شده‌بود.

در قرن شانردهم اولین چشم مصنوعی شیشه ای توسط ونیزی ها ساخته‌شد. بعدها در امریکا چشم مصنوعی از پلاستیک اکریلیک ساخته‌شد.

کم کم مواد جدیدی به پروتز چشم اضافه شدند که از ان به عنوان PMMA (پلی متیل متاکریلات) یا اکریلیک یاد می شود. به روز رسانی شده‌ترین چشم مصنوعی از ایمپلنت مخروطی مداری چند منظوره (MCOI) ساخته شده‌است که از خطر ایجاد ناهنجاری های حفره مثل انوفتالموس، جمع شدن پلک فوقانی جلوگیری می کند.

روش تخلیه چشم بستگی به میزان وخامت چشم بیمار دارد و در هر فردی متفاوت می باشد. اگر طبق تشخیص دکتر و میزان بیماری چشمی شما، شما بدون تخلیه چشم پروتز را نصب کنید، معمولا چهره زیبا و جذاب تری تا تخلیه کردن چشم خواهید داشت چرا که چشم شما طبیعی تر جلوه میکند.

در ابتدا روش اویسراسیون و بعد از آن روش انوکلئاسیون را به شما پیشنهاد میدهیم. فقط توجه داشته باشید که در این دو روش میزان حرکت پروتز چشم بسیار اندک میباشد و از نظر ظاهری هم از مقبولیت کمتری برخوردار است.

انواع ایمپلنت چشم بر اساس تخلخل

چه زمانی چشم نیاز به پروتز دارد؟

بسیاری از بیماران دارای اختلالات مادرزادی چشم، سرطان یا تومور یا سرطان های زمان کودکی مثل رابدومیوسارکوم یا رتینوبلاستوما مبتلا می باشند یا حتی ممکن است در اثر سانحه ای در کودکی چشمشان آسیب دیده‌باشدیا ممکن است بسیاری از افراد دچار سوختگی و یا تصادف شده باشند که هر کدام از این موارد نیاز پروتز چشم اربیتال سیلیکونی دارند.

پروتز چشم اربیتال سیلیکونی زمانی اتفاق می افتاد که  کره چشم و پلک ها نیاز به پوشانیدن داشته باشند یا حتی ممکن است ابرو ها، قسمتی از پیشانی، بینی یا گونه را نیز شامل بشود. چشم مصنوعی را که شامل کره چشم است از اکریلیک (پلاستیک) و پلک ها و بافت اطراف آن  را از سیلیکون می سازند و با تقلید از نوع بافت، رنگ و شفافیت پوست، ظاهری کاملا طبیعی  به بیمار می دهد.

روش جراحی چشم مصنوعی

جراحی چشم مصنوعی معمولا ابن روش ها را شامل می شود:

  • بیمار را بیهوش میکنند.
  • پریتومی ملتحمه را باز میکنند.
  • فاسیای تنون قدامی را از صلبیه جدا میکنند.
  • بخیه ها را از ماهیچه های راست روده عبور میدهید.
  • عضلات رکتوس را از کره چشم خارج می کنند.
  • کره را می چر خانند  وبه سمت بالا هدایت میکنند.
  • برای تجسم عصب بینایی، کپسول تنون را باز می کنند.
  • رگ های خونی لازم را می سوزانند.
  • اعصاب را تقسیم می کنند.
  • چشم را بر می دارند.
  • هموستاز با کوتر یا فشار دیجیتال ایجاد می شود.
  • ایمپلنت اربیتال را وارد می کنند.
  • در صورت لزوم (هیدروکسی آپاتیت) ایمپلنت را با مواد آن می پوشانند.
  • عضله را (در صورت امکان) به طور مستقیم (PP) یا غیر مستقیم (HA) به ایمپلنت می چسبانند.
  • در صورت لزوم در مواد بسته بندی فنسترهایی ایجاد می کنند.
  • برای ایمپلنت های HA سوراخ های 1 میلی متری را به عنوان محل درج عضله ایجاد می کنند.
  • فاسیای تنون را روی ایمپلنت می کشند.
    صورت تنون را در یک یا دو لایه میبندند.
  • ملتحمه را بخیه می زنند.
  • کانفورمر چشمی را به صورت موقت قرار میدهند تا پروتز را (بعد از 4 تا 8 هفته) قراردهند.
  • پس از عروق ایمپلنت، می توان‌برای قرار دادنمیخ در چشم مصنوعی اقدام کرد.

برخی از بهبودیافتان

کلینیک پزشکی بیناسا

مراقبت از پروتز چشم مصنوعی

قبل از اینکه وارد نکات مهم مراقبت از پروتز چشم مصنوعی شویم حتما این نکته را به خاطر داشته باشید که هنگام استفاده یا دست زدن‌به پروتز چشم حتما از قبل دستهایتان را بشویید و تمیز نگهدارید. محیط اطراف خود را بررسی کنید چرا که اگر پروتز از دستتان افتاد به چشم مصنوعیتان آسیب وارد نشود. تا جایی که میتوانید پروتز چشمتان را در نیاورید مگر به توصیه دکتر باشد یا پروتز چشم نیاز به تمیزکردن داشته باشد. دست زدن زیاد به پروتز چشم باعث ایجاد حساسیت، سوزش کاسه‌چشم و التهاب میشود.

چگونگی مراقبت از پروتز چشم مصنوعی

در طول استفاده از پروتز چشم ممکن است روی سطح پروتز پروتئین و رسوباتی بنشینند. به همین علت به شما توصیه می شود که هر 2 یا 3 هفته یکبار پروتز چشم را تمیز کنید.

از هر محلولی برای تمیز کردن پروتز چشم نباید استفاده‌کنید چرا که منجر به آسیب رساندن به آن میشوید. با انگشتان خود پروتز را در آبگرم قرار دهید و آن را تمیز کنید و بعد با دستمال تمیز و نرم آن را خشک کنید.

گاهی اوقات چشم مصنوعی در اثر قرار گرفتن در گرد و غبار، باد کولر، رطوبت، داشتن آلرژی یا حسایت در خشکی، هنگام شنا کردن یا در مسافرت های هوایی چشمتان دچار خشکی و سوزش در هنگام چشمک زدن‌شوید. از این رو می توانید از روان کننده های سیلیکونی برای چشم مصنوعی خود استفاده کنید. استفاده از اشک مصنوعی هم می تواند در تمیز کردن چشم مصنوعی تاثیر فراوانی داشته باشد.

هر 6 ماه یکبار نیز برای جلا دادن‌پروتز خود اقدام کنید و با دکتر خود در ارتباط باشید.

چگونگی مراقبت از بافت چشم

کسانی که از چشم مصنوعی استفاده میکنند نسبت به چشم طبیعی در معرض آسیب های چشمی بیشتری هستند و معمولا بیشتر دچار تراوش مایعات از چشم میشوند. از این جهت استفاده از داروهای آنتی بیوتیک یا استروئید ها می تواند به کاهش علائم افراد کمک کند. اما اگر نگران بافت چشم خود هستید حتما به پزشک خود مراجعه کنید

عینک محافظ

بیمارانی که دارای چشم مصنوعی یا پروتز چشم هستند توصیه می شود که از لنز های محافظ پلی کربنات استفاده کنند. در هنگام فعالیت های ورزشی یا هر فعالیت دیگری که منجر به تحرک زیاد شما می شود از عینک های محافظ مخصوص ورزش استفاده کنید.

نکات مهم در مورد مراقبت از پروتز چشم

قبل از دست زدن‌به پروتز چشم حتما دستان خود را بشورید و تمیز کنید. محیط اطراف خود را کامل بررسی کنید چون ممکن است بصورت اتفاقی پروتز از دستتان بیافتد و به چشم مصنوعی آسیب وارد شود. دست زدن‌بیش از حد به پروتز باعث مشکلاتی مثل سوزش، تراوش مایعات ازچشم میشود، بنابراین بدون تجویز پزشک به پروتز دست نزنید. برای تمیز کردن پروتز چشم از هر ماده ی شوینده ای استفاده نکنید. هر 6 ماه یکبار پروتز چشم خود را برای تراشکاری ببرید.

هزینه خرید پروتز چشم مصنوعی

هزینه پروتز چشم شامل دو مرحله می باشد، ابتدا هزینه های مربوط به جراحی تخلیه چشم که بر اساس بیماری هر فرد متفاوت می باشد. در هنگام جراحی آرام بخش موضعی یا بیهوشی عمومی انجام میشود و بستگی به نوع عمل جراحی و بیماری دارد که چه مدت زمان جراحی طول بکشد اما به صورت معمول می توانیم بگوییم بین 1 تا 2 ساعت طول خواهد کشید. احتمال بستری شدنتان به مدت یک هفته وجود دارد اما باز هم به تشخیص دکتر پزشک خواهد بود. پس از 2 تا 3 ماه بعد از جراحی چشم، براساس شرایط ظاهری بیمار، چشم مصنوعی متناسب با چهره فرد ساخته‌می شود.

با گذشت سال ها تحول در ساخت چشم مصنوعی، امروزه‌کارآمدترین و با کیفیت ترین چشم های مصنوعی در بهترین مرکز ساخت پروتز چشم مصنوعی ساخته میشود که به بیماران مشاوره رایگان هم می دهند. برخی از بیماران می توانند از چشم های مصنوعی از قبل تولید شده استفاده‌کنند که قطعا هزینه کمتری نسبت به‌ساخت چشم مصنوعی دارد. موادی که در ساخت چشم مصنوعی بکار گرفته‌شده‌است باید بادوام و قابلیت شستشو و استفاده‌مجدد را داشته‌باشند. علاوه بر اینها از نظر ظاهری نیز مطابق با رنگ چشم بیمار در قسمت لنز، سایز، اندازه و حفره چشم باشد.

بهترین دکتر متخصص چشم مصنوعی

زمانی که فردی دچار بیماری میشود، به سراغ پزشک می رود. پزشکان بیشماری با تخصص های فوق العاده وجود دارند که با جان و دل در خدمت مردم هستند و انها را با صبوری و درستی راهنمایی میکنند و بیماری های انان را معالجه میکنند. بیماران بسته‌به بیماری خود بدنبال بهترین دکتر متخصص میگردند، شما میتوانید با جستجو در این سایت دکتران فوق العاده ای را پیدا کنید.

بهترین مرکز ساخت پروتز چشم مصنوعی

بسیاری از بیماران به دنبال بهترین مرکز ساخت پروتز چشم مصنوعی میگردند که به انها مشاوره رایگان و اطلاعات کافی درمورد پرونز چشم دهد. امیدواریم بامطالعه این مقاله اطلاعات کافی از پروتز چشم و قیمت ساخت چشم مصنوعی بدست آورید تا با پروتز چشم احساس رضایت بیشتری نسبت به خود داشته باشید. کلینیک بیناسا یکی از بهترین مرکز ساخت پروتز چشمی مصنوعی می باشد که امکان مشاوره‌رایگان را نیز برای شما به ارمغان آورده‌است.

بهترین مرکز ساخت پروتز چشم مصنوعی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *